Gölbaşı İlkokulu

Vizyon: 21.Yüzyıl becerilerine sahip çağdaş değerleri gözeten yapıcı ve yaratıcı başkalarına saygı duyan Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ,öz güven duygusuna sahip kendini yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: İlimizde öğrenci başarısı, eğitim ve öğretim konusunda örnek ve model bir okul olmak. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Başarılar: -2012-2013 Bozova basketbol şampiyonu -2012-2013 Bozova futbol şampiyonu -2012-2013 Bozova voleybol ikincisi -2012-2013 Bozova atletizm üçüncüsü

Isınma: SOBA
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - .

WEB - https://golbasilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YEŞİL OVA MAH. PAZAR SK. NO 5 BOZOVA / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Bozova ilçe merkezindedir.

Adres - YEŞİL OVA MAH. PAZAR SK. NO 5 BOZOVA / ŞANLIURFA

Ulaşım -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup, il merkezine 38 km´dir.